Servicii

Zilnic, cu ani de experienta in bucataria romaneasca, Didi Market iti este alaturi cu servicii specializate de catering in Brasov dar si in zonele aferente. Iti punem la dispozitie un meniu diversificat, pentru orice ocazie, adaptat nevoilor tale si bogat in alimente atent selectionate care vor satisface orice gust.

Adauga gust si savoare in activitatile tale si apeleaza la Didi Market pentru:

►Servicii catering mese festive: indiferent de natura evenimentului tau si de numarul de invitati, Didi Market iti satisface gusturile in materie culinara, oferindu-ti cele mai sanatoase si gustoase meniuri din bucataria romaneasca;

►Organizare parastase in sala proprie sau la domiciliu: iti suntem alaturi chiar si in momente dificile si dorim sa te scapam de grija organizarii unui astfel de eveniment. Cu noi, economisesti timp si bani, precum scapi si de stresul organizarii unui parastas. Detinem sala proprie in cadrul Centrului social aflat in curtea Bisericii Sf. Apostoli Petru si Pavel pe str. Aurel Vlaicu din Brasov, sau organizam parastasul la domiciliul solicitantului;

►Servicii catering livrari la domiciliu, pentru companii, scoli, gradinite si afterschool: masa este servita cu orice ocazie si in orice locatie, in conditii de igiena totala si in cel mai scurt timp. Iti punem la dispozitie o varietate de meniuri pe care le poti comanda in cateva click-uri, direct de pe site-ul nostru.

Nu iti pune pofta in cui! Apeleaza cu incredere la serviciile Didi Market si iti garantam rapiditate, profesionalism si meniuri delicioase pentru orice ocazie!